fredag 4 november 2011

Lite mer till fest

Snart vankas det en högtid som heter julen. Till den kan man ju ha lite andra kläderna än man brukar ha annars. Fortfarande tycker ju jag att det ska vara kläder som är mjuka och sköna och inte klämmer och skaver någonstans. Här kommer några sådana kläder som är "lite mer till fest"

En liten nätt bolero med de söta pingvinerna som foder. Det lila / aubergine färgade tyget är en manchester i babycord ( smalrandig ) köpt på Stoff och Stil. Otroligt mjuk och smidig
Långa muddar i ben och midja som går att vika ( här är de vikta ) och modellen på byxorna är väldigt pösig
Dessa är sydda i storlek 80 och 98, till ett syskonpar
Tänk er en vit liten långärmad t-shirt till det. Snyggt till julen, för det behöver ju inte alltid vara rött  
En svart singoallaklänning med en fin spets nertill
Sitter ett silverband och drar man till den lite så blir det ett snyggt rynk nertill. Bandet kan man byta ut mot ett rött band kanske och likaså med bandet i spets-blomman, så blir det ju en helt annan klänning av det
Jag gillar när man har olika möjlighter att lätt förändra utseendet och anpassa till vad man vill ha det till. Sen när barnet blir lite större kan ju klänningen gå som en tunika med snygga leggings till. Me like !
Det svarta tyget är helt vanligt joggingtyg

Här syns spetsblomman den sätter man bara om en knapp och vill man sen inte ha den där blomman längre, så kan man ju bara plocka väck knappen.

Ja, det var lite festkläder det ...
Önskar alla en skön Alla helgons helg
Må gott !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar