lördag 5 februari 2011

Ny klänningsmodell och t-shirtar med grodor


Egentligen var detta en annan modell från början, men jag gjorde fel. Klippte av den och så blev det denna modellen istället. Blev mycket nöjd med resultatet. Har ju givetvis klippt ut ett par storlekar till och dem fick jag oxå ändra. Har bara inte hunnit sy färdigt dem ännu. En ganska enkel modell med en liten puffärm. Nederdelen är jeanstrikån och det cerisa är interlock. Lite knappar som inte grå att knäppa ( bara dekoration) och prickigt kantband. Denna är i storlek

Sen blev det lite t-shirtar. Här en modell i lite tjejigare stuk med puffärmar och mudd nertil, i halsen och i ärmarna. Tycker att den blev väldigt söt. Dessa två är i storlek 80

När jag ändå klippte blev det två vanliga t-shirts till. Gillar grodorna, de är så pigga och plirar med ögonen. Jag valde den svarta upptil för jag tycker att de blir lite tuffare då.
Dessa två t-shirtarna är oxå i storlek 80

Alla plaggen ligger till försäljning i min webbshop.
Nästa vecka är det dags för årets första Wimsan-party som jag verkligen ser fram emot. ska bli kul att få träffa lite nya människor.

Ha en fortsatt skön helg !
Kramar till alla !

5 kommentarer:

  1. Jättefina kläder, klänningmodellen blev verkligen superfin!

    SvaraRadera
  2. Så gulliga allihopa, undrar hur du hinner så mycket!

    SvaraRadera
  3. Så himla söta kläder!
    Jag är så impad för att du lyckas skapa nytt hela tiden! Jag är så off nu.. Jätteslö på syfronten..
    Klänningen blev urgullig och så praktisk! bara att ha för sig själv utan tröja eller med tröja och tights om det är kallt. Å t-shirtarna är också fina! Gillar att du har använt svart till dom.

    SvaraRadera
  4. Så söt klänningen blev. Ja, tröjorna också såklart :D. Kram

    SvaraRadera
  5. Klänningen var jättefin! En lite oväntad matchning med cerise och jeansfärg, men det blev jättbra!

    SvaraRadera