torsdag 3 februari 2011

Bok att lyssna på och nya plagg

Då har en munkjacka till sett dagens ljus. Den har legat utklippt sedan i höstas. Storlek 68, men det är ett ganska brett och rymligt mönster. Har fodrat den med turkos jersey från JNY. Lite lek med olika färger tyckte jag var kul. Bokstäverna är en applikation.

Här syns bokstäverna lite bättre och mina nya tryckknappar från Babythings. Det är riktigt roligt att sätta i knapparna. Det är enkelt att sätta i knappar även om de ska sitta lite längre in i plagget. Jag är mycket nöjd och jag tycker att det blir så fint med färgade knappar.

Lite nya jeans i jeanstrikån har det oxå blivit. Dessa har jag gjort stickningarna i den gulorangea färgen som det är på riktiga jeans. Långa muddar i både midja och ben. Fyra par blev det i storlek 68, 80, 86 och 92.

Här är muddarna uppvikta

Då kommer vi till boken. Jag lyssnar på en bok som heter "små citroner gula ". En väldigt bra bok i mitt tycke. Perfekt att lyssna på när man klipper ut många plagg. Det var bara det att jag blev fast i den där boken. Det konstiga var att det störde inte mitt jobb utan jag blev väldigt effektiv. Det är ju ganska tråkigt att klippa ut många plagg, men nu gick det som en dans minsann. Sen fick jag väldigt många plagg färdigsydda oxå. Därav dessa jeans och munkjacka plus lite till. Jobbar ju hårt för att få fram lite nyheter nu när jag ska ut på nya Wimsanpartyn i nästa vecka. Ser fram emot nya bekantskaper och förhoppningsvis nya kunder.

Så var det med det. Ska lyssna färdigt på boken i morgon och färdigställa lite fler plagg.
Natti, natti mina vänner !
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar