torsdag 10 februari 2011

Wimsanparty och specialuppdrag

För en tid sen fick jag en förfrågan om att sy en speciell dress till nyfödd. Det är ett byggföretag och jag har gjort en overall som liknar deras snickarkläder. Idag har jag stött på ett litet problem och ni ska veta att jag har kliat mig i huvudet, men jag löste det ( tror jag ). Visar bilder i morgon när jag har satt i knapparna och fotograferat dem. Vad jag vill säga med det här är att jag tycker att det är både skrämmande OCH spännande med sådana här uppdrag. Man vill ju att kunden ska få det som de har tänkt sig och har de inte tänkt något alls, så blir det lite svårt. Men svårigheter är ju till för att övervinnas ...

Hos mig händer det mycket ... allt på en gång vill jag nog påstå.
  1. Två Wimsanparty i samma vecka  ( första är redan avklarad, gick jättebra, jag är väldigt nöjd )
  2. Mina prematurkläder kanske kommer att finnas till försäljning på Pytteliten.se. En mycket fin sida med kläder och mycket, mycket annat fint till barn. Främst då till prematura barn. Sidan tål att tittas på även om man inte har ett prematurbarn.
  3. Några av mina modeller kommer att finnas till försäljning på 3exter.se
  4. Har satt namn på de flesta av mina modeller och jag har fått utöka en del av storlekarna. Just att det blev namn på modellerna, var faktiskt en kund som hade det som ett önskemål och nu har jag kommit en bit på vägen. Tack för det förslaget Elina !
Det har alltså varit en "buzy" vecka. Och jag ska avsluta den med att gå och klippa mig. Har nog bestämt mig att klippa mig kort igen ... trots höga protester från lillsonen.

Har en hel hög med små söta byxor med fot i storlek 40 och 44
Här har vi vikingarna från Znok

Lite kaniner har jag kvar, precis så att det räckte till ett par byxor med fot. Även dessa i storlek 40 och 44 och tyget kommer från härliga JNY

Fick sån härlig inspiration från Timote som hade gjort sådana här fina vetehjärtan. Jag har dem som present till mina kunder och mina vänner nu inför Alla-Hjärtans-Dag. Värmer både hjärta och själ och även kalla händer.


2 kommentarer:

  1. Ja, hjärtana är verkligen toppen! Värmer både kropp och själ =)Så fina dom är!

    SvaraRadera
  2. Känner igen det där med problem man inte riktigt tänkt på som ibland dyker upp när man syr.. Ska bli kul att se overallen och hur du löste problemet. Kanonsöta byxor du sytt!!

    SvaraRadera