söndag 11 december 2011

Trikåskjorta och vetehjärtan ...

Trikåskjorta igen, fast denna gången i turkost. Färgen gillar jag för det är en glad "killfärg", om man vill dela in färgerna i tjej- och killfärger. Jag tycker ju dock att turkost är en väldigt neutral färg.


Trikåskjortan passar utmärkt till jeansen i trikåtyg med långa muddar.

Till bruna manchesterbyxor i baggymodell passar den ännu bättre. Ett utmärkt val till julklädsel som är lagom "kalasfint", men som är bra plagg var och en för sig.

Nu jobbas det hårt lite varstans med alla julbestyren, men man får ju inte glömma att slappna av även om det bara är för en liten stund. Då kan det vara gott att ha ett litet vetehjärta som man värmer lite i micron och sen lägger på magen när man har lagt sig på soffan för att vila en stund. Jag lovar att ett lugn sprider sig och när hjärtat inte värmer mer, så har man vilat en lagom stund. Det är de där små micropauserna som ger mycket energi och lust att pyssla vidare.

Här är mina vetehjärtan. De har en innerpåse med vetet i och sen är det ett fodral utanpå med en knapp på baksidan. Det kan vara bra att ha ett hjärta liggandes i frysen, som kan vara bra till hands när en bula uppstår. Nu när man springer runt och gör både det ena och det andra, så är det lätt att springa in i någon dörr eller annat och då kommer bulan. Hjärtat formar sig efter stället som man vill kyla ner och den blir inte så hiskeligt "fryskall". Dessa hjärtan kommer att läggas upp i shopen under kvällen tillsammans med några fler julklappstips.

Pytteliten har en julklappsinsamling, som jag har bidragit till med lite av varje. Pytteliten är en nätbutik som värnar om de pyttesmå barnen som är för tidigt födda. Jag har fått äran att gå till vårat sjukhus i Halmstad och lämna över lite julklappar till de små med sina föräldrar och storasyskon, som får spendera julen på neonatalen. De kan gott bli uppmuntrade i sin kamp om livet och att växa till sig...

Önskar alla en fortsatt trevlig tredje advent


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar