måndag 5 december 2011

Nu är den sista mässan för i år klar

Ojdå, här har jag inte varit på ett tag. Har ju haft en hel del att göra med beställningar och uppdateringar med shopen. Har ni sett att jag har FRAKTFRITT HELA DECEMBER ?
Har uppdaterat shopen med fler dregglisar och en "Helan" i rosa i två storlekar
Bruna detaljer såsom dragkedja, muddar och de söta drakarna i luvan. Tre stjärnor finns det oxå på dem med bruna moln och drakarna i. Den tredje stjärnan sitter baktill

På ena sidan framtill står det My star och det är broderat med flouroserande brodyrtråd. Den lyser i mörkret, inte så starkt men den gör det i alla fall.

Här syns en av stjärnorna med en drake i

Vi hade ett litet öppet hus igår i Getinge församlingshem. Vi var fyra tjejer som stod där och det kom lite besökare dit. Inte så mycket, men det var ändå en trevlig och mycket givande dag. Det här kommer vi att göra om och då förhoppningsvis till våren med massor av inspiration.
Vi lär ju oss hela tiden hur vi ska göra nästa gång för att så många som möjligt får reda på det. Det är inte lätt det där med marknadsföring. Vilken kanal ska man satsa på mest ? Det kostar ju en del, så man får välja noga och ta det som är mest kosnadseffektivt.

Nu ska jag göra alla beställningar inför julen färdigt och så får jag väl sätta upp julgardinerna och fundera ut julklapparna till barnen. Ska bli en rolig jul i år med många små barn och mycket julmys.
Det lär komma fler bilder på fler varianter på Helan-overaller. De har blivit väldigt populära och alla har varit olika. det är kul för mig att sy dem när de varierar så i utseende.

Ha en fortsatt bra början på denna vecka 49, 2011


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar