tisdag 31 juli 2012

Några av höstens mössor och scarfs

Här har det haglat ( stora som nötkärnor ), åskat ( rejält ) , regnat och blåst från tidigt i morse. Grannen sa att det hade kommit 50 mm på bara ett par timmar. Visserligen tycker jag att det är ganska mysigt när det smattrar på plasttaket i uterummet, men idag var det lite väl att ta i. Jag hörde inte ens vad jag själv sa när det regnade / haglade som värst.

Gårdagen däremot bjöd mig på en hel dags sömnad och då var det dags att sy färdigt första delen av höstens  mössor modell "Burken". Till mössorna har jag sytt scarfsar i modell "snusnäsduk" och senare i höst kommer en modell till som kan användas som scarfs.

"Burken" skön höstmössa med stjärnor på
Grannens lilla sötnos ställde upp som modell ( en liten stund i alla fall ). Mössan är en lite baggy modell, dubbelsydd men ändå ganska tunn. Passar alldeles utmärkt att ha under cykelhjälmen

"Burken" mössa i rött, blått och brunt. "Snusen" scarfs i samma färger
Tre färgställningar på mössor och scarfs blev det. Härlig jersey med vita klassiska stjärnor på. Scarfsen är 40 x 40 cm ( den lilla ) och 45 x 45 cm ( den stora ).

"Burken" barnmössa med stjärnor
Fler mönstrade mössor kommer det att bli och likadana scarfs. Dessa kommer att finnas i shopen i mitten av augusti, men skulle ni vilja beställa innan dess, så går det utmärkt. Skicka ett mail till wimsanmari@gmail.com. Priset för mössorna är 75 :- och finns i storlek 40, 44 och 48. Går att göras i större storlek efter önskemål. Scarfsen kostar 75 :- liten = 40 x 40 cm, stor = 45 x 45 cm

Nu skiner solen och det är dags att fortsätta med sömnaden / Ha en bra dagInga kommentarer:

Skicka en kommentar