fredag 2 september 2011

Inte lika glad denna gången


Nä, det var inte lika enkelt att få honom att posera eller ens prova denna "one piece" som det var förra gången. Orsak ? Den är en beställning och då med andra ord inte till honom
Denna är sydd i det tyget som är min absoluta favorit. Jeanstrikån ...
Det finns massor av jättefina tyger, men ändå kommer jag tillbaka till detta tyget och jag blir lika glad varje gång en kund tycker detsamma.

Denna har gråmelerade muddar i ärmarna
Kanten på fickan har samma tyg och så även luvan är fodrad med detta gråmelerade tyg. Allt efter vad kunden önskade. Jag tycker att det blev väldigt snyggt att bryta av med den gråa färgen. Tråkigt ? nja, jag tycker att det ser "lagom" ut. Inget som sticker i ögonen ... och det kan ju passa en tjej i 11- 12 års-åldern

Fick beställning på ett par "vanliga" rosa pösbrallor till en liten nyfödd tjej
Hade två tyger så jag sydde en i varje. Kunden fick välja vilken hon tyckte bäst om ...
Hon tog bägge två
Jag tycker att de blev fräscha på något vis, trots att det bara är vanligt rosa

Dessa tre dreggelscarfsarna är till vuxen som är lite specialbeställda till en äldre person.  Kunden tyckte att det kunde vara trevligt med sådana här istället för de tråkiga pappershaklapparna. Håller med kunden ... Dessa är med plastad frotté på baksidan, allt för att hålla vätan borta från kroppen.

Lite annat har jag ju hunnit med trots att jag har haft fullt upp med storordern som nu är färdig. Nu blir det full fokus på att hjälpa dottern att hitta lägenhet i Göteborg ( hon ska börja på designskola där ) och att packa inför den välbehövliga resan till Kreta. Längtar efter att få känna solvärmen igen och få bada lite till innan hösten slår sina klor i oss på riktigt.

Önskar alla en skön mys-fredag

1 kommentar:

  1. Ja, men eller hur måste man ju kunna ha snygga scarfes på äldre och inte bara på barn!! Smart beställare!!
    Byxorna blev jättefräsha ju! Jättesnyggt med rent rosa! Nästan så det blev lite ovant att se nåt så stilrent.. ;o)

    Kommer du upp i november?? =o))

    SvaraRadera