lördag 5 mars 2011

"Snusnäsdukar" i trikå och några klänningar

Det blev en jättemysig "snusnäsduk" i det härliga molntyget. Tyget har ju lite stretch, så den kommer att sitta bekvämt, tror jag. Samma kund beställde även en mössa "flärpen" i samma tyg. Ett härlig set med andra ord.

Gillar denna modellen, då man kan både vika upp en kant och man kan göra den lite baggy. Flärpen upptill kan man ju ha både hängande och man kan knyta den till en knopp, som på bilden. Stretchen i tyget gör att den sitter bekvämt.

Sonens stora björn får vara provdocka. Syskonmatchning på snusnäsdukarna. Denna gröna och en mössa med gröna moln ska till samma beställare som ovan. Syskonmatchning till storebror och lillasyster ...

En liten molnklänning. Den är så söt i all sin enkelhet. Liten brodyr i nederkanten gör det där lilla extra. 
Lite ny modell på singoalla eller vad man vill kalla det för. Knäppning i axlarna med en tryckknapp. Får se vad beställaren tycker. Jag tycker att den blev lite bred, men nu ligger den ju ner när jag fotograferade den. Kanske känns lite bättre när den hänger på barnet. Det återstår att se hur det blir. Det är ju beställaren som ska tycka om den.

Har fått hem en massa nya tyger både från Mjuka tyger ochStoff & Stil. Även nya tyger från Znok är på gång hem till mig. Bilder på dem kommer upp inom ett par dagar. Tar ju lite tid att fotografera mm. Nu ska jag fortsätta med uppladdningen av vårkläderna och förberedelserna till två mässor som jag ska vara med. Första mässan är 10 april i Falkenberg, där kommer det att bara vara kvinnliga företagare och den mässan är en dag. Sen är det "hem och trädgårdsmässan" på Wapnö 20 - 22 maj.

Den 25 mars öppnar 3exter.se sin e-handel och där hittar ni både mina kläder och ett antal andra duktiga sömmerskors ( hantverkares ) alster. Ska bli kul att se hur det kommer att gå. Det är ju många som har hittat sidan redan ... det bådar gott !

1 kommentar: