lördag 23 januari 2010

Aj, aj inget roligt

Idag mår jag verkligen inte bra - maginfluensa OCH inflammation i vänster axel. Axeln är jag van vid, vid det här laget. Det är inte första gången jag har inflammation där. Det som är mest jobbigt är att jag inte kan göra vad jag vill. Värk är jag ju van vid. Det ingår liksom i fibromyalgin.
Nog om det, det är så tråkigt att prata om.

Har gjort en rejäl tabbe med alla mina mönster på kramdjuren som jag har köpt. De ligger som zippade filer på datorn och jag, glad i hågen, packade upp alla filerna på en gång. Nu har jag en hel hög med mönster på armar, ben och huvuden, men jag vet inte riktigt vilken som hör till vilken. Smart va !!!!
Det är bara att göra om allt igen, men på rätt sätt denna gången. Tur att min högerarm funkar ....
Nu mera får jag väl titulera mig med "dataidiot", hihi ....
Ni får gärna skratta åt mig, för det gör jag själv ...


Här är en bild på mina första små hjämmössor som jag har gjort.
Ganska pilliga, tycker ja.
De får avsluta detta lilla blogginlägg...

Ha en riktigt skön helg !!!

3 kommentarer:

  1. AJ, AJ DÅ,ringer dej på söndagkväll, krya på dej. Jag har inte stängt ner min blogg utan BLOGGPAUSAT, gå in o läs inlägget så får du se, kram Marie

    SvaraRadera
  2. Söta mössor, krya på dig!

    SvaraRadera
  3. Vad fin hemsida du hade för dina saker. Jag har också funderingar på att i framtiden försöka ha homepartys (i liten skala). Är lite nyfiken på hur DU gör med dina beställningar från homepartysen; kan man bara beställa av de produkter som du har med på partyt eller har du med ett ex och sen syr du efterhand som folket beställer av dina visnings-ex?

    SvaraRadera