tisdag 11 januari 2011

Min nya kompis i syrummet och färdiga beställningar

En KAM-press och en del färgade plasttryckknappar har flyttat hem till mig. Är mycket nöjd med pressen. Det är kul att kunna sätta i färgade knappar. Lite enklare för handlederna också. Här ser ni min lilla knapptryckarhörna, kommer säkert komma till fler färger så småningom.

Fick precis ut denna lilla t-shirt av den allra sista biten av detta mysiga tyg. Nu får jag bara hoppas att den passar på "lilla fröken" som ska ha den. Känner mig faktiskt lite sugen på att börja på vår och sommarkläderna.

Samma kund som ovan beställde även denna lilla luvtröja. Bägge tröjorna är i storlek 86. Gillar kontrasterna mellan svart och rött. Lite längre muddar i ärmarna och en liten resår i luvan så att den inte blir så stor och hänger ut.

Sen har vi då mina älskade trikåjeans. Denna gången med lime muddar och stickningar. En tillhörande dregglis med lime baksida och de nya tryckknapparna även dem i lime.

Här ser ni baksidan på både jeansen och dregglisen. Det är inte så stor skillnad på den limegröna färgen, men det ena är ju mudd och det andra är interlock. Kanske därför det ser olika ut ... inte vet jag ...

Givetvis har byxorna bakficka oxå. Det måste man ju ha annars blir det inte jeans på riktigt. Storlek 62

 Samma beställare ville även ha en filt med namn och en liten söt bebis broderat på. Vit fleece på ena sidan och de söta féerna på den andra sidan.

 Närbild på den söta bebisen

I morgon ska här klippas ut en del nya plagg i en massa nya tyger som har flyttat hem till mig. Ser fram emot morgondagen. Lite tokig är man allt, men jag älskar verkligen att sy ...

5 kommentarer:

 1. ÄÄÄÄÄlskar luvtröjan. Så himla fin. Är det storlekslappar man skymtar bakom? Var beställer du?

  SvaraRadera
 2. Oh,vad fina kläder du har sytt. Luvtröjan var helt underbar!
  //Mirre

  SvaraRadera
 3. Håller med om att luvtröjan är super nice!!
  Gillar dina jeans oxå,lovely!!
  // Annika

  SvaraRadera
 4. Åh jag vill också ha en kam-press! Ursnygga kläder, allihop, flodis-tröjan är precis min stil!!! =)Och vilket tuffsött broderi! =)

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Flodisarna är underbara!

  SvaraRadera