söndag 2 januari 2011

Varför är man för snäll ibland ?

Har tyvärr lovat en sak utan att tänka efter före ... låter det bekant ?
Har tagit emot en dunjacka som det ska bytas en dragkedja i. Hur kunde jag lova att ta hand om det ? Har nu sprätt bort den gamla dragkedjan och fått dammsuga två gånger. Det är INTE meningen att man ska byta dragkedjor i en dunjacka. Herregud vad det yrde runt med små, små fjädrar. Men nu har jag ju lovat, så i morgon är det dags att sätta i en ny dragkedja. Ska sen SKRIVA EN STOR LAPP där det står att jag ALDRIG ska lova att göra något sådant fler gånger. Jag ville ju bara hjälpa kunden ...
Ja, ja. Man lär sig så länge man lever ...

Lägger väl in ett par bilder på ännu en beställning som är klar

Djungelbyxor med gul mudd. Tycker att den blev väldigt go i färgerna med gula muddar. Tigern syns mycket bättre då och även giraffen. Tröjan är ju apor/lejon och bägge två är interlock. Midjemudden lite längre så att den går att vika ner.Till sist en bild på en av mina julklappar som jag har fått. Det är den fina lampan som jag menar. Man kan lyfta på ett lock, så finns där ett förstoringsglas. Kan ju vara bra när man vill göra något som kräver bättre ögon än vad jag har.

I morgon är det vanlig jobbedag igen. Ska bli skönt när jag har sytt dragkedjan färdigt och kan börja på lite roliga saker igen. Nu är det dgas för soffan och fortsättning på Jonatans andra raggsocka. Den första är klar ... Ha en skön söndagskväll !

3 kommentarer:

 1. det blev fint till med gult!

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig. Har dock en mor som "varnat" mig för att ta emot lagningar och nu när jag läser ditt inlägg är jag glad för rådet : D. Jag förstår att du är nöjd med din lampa. Vi har sådana på jobbet när vi kollar på bakterier : D

  SvaraRadera
 3. Jag tar också på mig mer än jag borde ibland. Man tror att det ska vara lätt fixat, men så upptäcker man hur fel man hade..
  Vad smart med en lampa med förstoring! Jag har växt upp med en sådan vid pappas radioverkstad så jag vet hur bra de är! Men konstigt nog har jag inte skaffat en själv.. Nog dags nu! :)

  SvaraRadera