torsdag 23 december 2010

Sista julklappen är klar !

SISTA julklappen är klar. En tröja till Hannah.
Storlek 98

Har gjort långa muddar som kan vikas upp
Fick bittert erfara varför man inte ska stressa in i det sista ...
Beviset ser ni på nästa bild ...

Ja, som ni ser, satte jag min logga upp och ner.
Kan ju tyvärr inte ta bort den eftersom att den är ditstruken precis som en transfer. Tur att det inte var en beställning och den syns ju inte när plagget sitter på barnet.

Med dessa bilder vill jag till sist
ÖNSKA ALLA EN RIKTIGT BRA JUL !

5 kommentarer:

 1. Tröjan blev fin iallefall och tycker dte är en fin och bra detalj att ha märkningen som du har, hur gör du den, har du gjort den själv eller beställt? Hoppas du får en bra jul!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilken jättefin tröja .......som vanligt :D. Jag hoppas att du och hela din goa familj får en härlig jul och ett gott nytt år. Måste även jag passa på att fråga vart du köpt lapparna som du stryker på? Kram

  SvaraRadera
 3. Lapparna som jag stryker på har jag gjort själv i datorn och skrivaren. Det är en sorts papper som jag har köpt på Jula. Tror att det heter T-shirt papper. Man får bara komma ihåg att skriva ut dem spegelvända. Jag har gjor en massa rutor i word och sen satt in loggan i alla de rutorna. Sen klipper jag av en ruta för varje plagg och stryker på dem när plagget är klart. Jag vet ju inte hur bra det är när man tvättar och hur länge det håller, för det har jag inte testat ännu. Hittade faktiskt i en finsk blogg där hon hade gjort såhär men på små lappar och sen satt dem i sidsömmen och där stod inget om att det inte höll.

  Vill även passa på att önska alla en riktigt GOD JUL ! Mari / Wimsan Kids

  SvaraRadera
 4. Superfin tröja och spännande att höra om ditt märke som du stryker på! Kul att få nya idéer!

  SvaraRadera
 5. Jättefin tröja! Fin detalj med ditt strykmärke, smart!
  Gillade också ap-setet i ditt förra inlägg jättemycket!

  SvaraRadera