fredag 10 december 2010

Moln och vilda djur

Body och byxor av tyg från JNY. Vilda djur-tyget är jättefint. Finns massor av färger som man kan ta upp och använda som kantband. Hade dock en riktig fight med min Cover Pro och bandkantaren, fick sprätta ett otal gånger innan jag testade med en brun interlock från JNY. Då minsann blev det bra. Byxorna har jag satt lite längre muddar i både midja och ben. Den ena mudden på benet har jag vikt upp här på bilden. Ska nog göra länger muddar nästa gång. Muddarna är bruna, men de ser svarta ut.

Började att kanta med vitt, men se det gick inte alls. Tänkte att det skulle bli fräscht med vitt. Hade dock ingen interlock i vitt, så idag har jag lagt in en rejäl beställning hos JNY på interlock. Tänker inte svära fler gånger över CP:n när jag ska bandkanta när det kan funka så mycket bättre med rätt tyg. Ska kanske fundera över om jag ska ha en bandkantare som är bredare, 12 mm. Jag har den som gör 8 mm. Känns lite smalt ibland.

Den här nallen blev jag inte riktig nöjd med. Originalet är gjord med päls och den blev mycket gulligare, men snål som jag är så var jag ju tvungen att sy ihop delarna. Kanske att den får hamna hos barnen på sjukhuset och göra någon glad.

Här har jag experimenterat lite...
Återstår att se hur den blir på lilla H. Det är tänkt att den förlängda mudden ska bli som en snäv kjoldel och att tröjdelen ska blusa sig lite. Vi får väl se när hon får den i julklapp om den blev som jag hade tänkt mig. Muddarna är mörk lila, men min kamera ville inte återge den färgen.

Nu börjar det ljusna i beställningshögen. Känns som att jag kommer att hinna göra allt färdigt utan att behöva stressa allt för mycket och kanske till och med hinna med några julklappar till, till familjen.
Har ju fått hem så himla mycket nya tyger så jag har huvudet fullt av nya idéer. Hoppas hinna sy lite mer nya plagg av dem inför Wimsan-partyt som jag ska ha hemma hos min storkund på onsdag i nästa vecka. Ska bli kul att få komma hem till henne och få träffa hennes kompisar.

Nu ska jag kolla in vad ni andra härliga bloggare har haft för er och sen kolla in finalen i IDOL.
Ha en bra fredags kväll !
Kramar till alla som vill ha !

4 kommentarer:

 1. Så mycket fina kläder! Här har vi en till som behöver lite mer interlock ;).

  SvaraRadera
 2. Sååå mycket fint!! Alltihop, även nallen!
  Tröjklänningen ser jättefin ut, jag har oxå spånat på nån liknande modell då jag har en själv i garderoben...(fast helt i svart...=))

  SvaraRadera
 3. Verkligen jättefint alltihop. Gillar din modell på body. Axelpartiet/halsringningen, är myyyycke finare än va mina blir!

  SvaraRadera
 4. Så många fina plagg!! Och vilken gosig nalle!

  SvaraRadera