lördag 27 november 2010

Lite mer féer och ett trevligt samtal

Har förlängt ett tröjmönster med raglanärm och svängt ut den lite nertill. Kommer att sy leggings i svart som ska vara till.

Avslutade nederkanten med en liten spets som jag hittade i gömmorna.
Tyget är så underbart. Älskar ZNOK´s tyger.

En beställd filt som skickades häromdagen. Hoppas att mottagaren blev nöjd.
Har broderat på fleecetyget och bakstycket med spökena är flanell. Mjukt och skönt och ger lite värme.

Har många beställningar som ska bli julklappar, så maskinerna går för högtryck. Det är roligt. Däremellan fixar jag en och annan julklapp som familjen ska få oxå. Tunikan med féerna är en julklapp till barnbarnet. Tur att hon inte kan läsa ännu.

Ringde upp Krokkofin idag och pratade namnband. Det var ett mycket trevligt samtal. Det är så himla kul att få prata "på riktigt" och inte bara genom bloggen med sina medsömmerskor. Man kan få hjälp med både det ena och det andra. Kul när man kan byta erfarenheter och tips med varandra. Jag är ju av den typen som tror att man vinner mer genom att tipsa varandra än att inte dela med sig. Nä, nu ska jag fortsätta med alla mina apor som är beställda. Kommer bilder på dem när de är färdiga.

Önskar alla en fortsatt skön helg !
Kramar från Wimsan


3 kommentarer:

 1. Så fin den blev. Ja znoktygerna är något extra!Tror också att vi har allt att vinna på att dela med oss till varandra. Ska du vara med på syträffen i Kristianstad? Jag har anmält mig och tycker det ska bli superkul=)

  SvaraRadera
 2. Jag visst är det kul att dela med sig och träffas på riktigt, jag har hitills träffat två medbloggare och det var så himla kul, fina kläder och en trevlig blog har du, kram/ Aleisa

  SvaraRadera
 3. Jamen, ååh! Vad fint att sätta spets på féerna!! :D Det har jag inte tänkt på! Tack för tipset och titten! :)

  (Jag lägger till dig på min blogglista, hoppas att det är ok.)

  SvaraRadera