fredag 29 juli 2011

Har börjat på ett och annat plagg till höstkollektionen

Nu börjar det bli lite mörkare på kvällarna och vi flyttar snart hem till lägenheten igen. Det känns som en naturlig gång i det hela. Samtidigt med årets växlingar så får man ju börja tänka på hösten och vad som bör finnas i kollektionen. Har börjat på höstens plagg och de ligger utklippta i en fin hög. Början på det i alla fall. Har ett par andra projekt som ska sys färdigt först innan jag kan göra vinterplaggen.

Lite "Glada elefanter" i en skön byxa med långa muddar både i ben och midja

Här ser man när muddarna är utvikta, benen blir lite längre och man kan förlänga användningstiden
Byxorna är i storlek 68
Kommer en body med omlottringning i halsen som ska vara till byxorna


När jag ändå hade lime-grön tråd i maskinen så gjorde jag dessa små påsvantarna och tossorna i jeanstyg färdiga. Storleken på dem är ca 6 månader upp till ca 12 månader. De är fodrade med varm och go fleece.
Vantarna kostar 49 :- och tossorna 59 :-.
Vill man ha både och så kostar de 100 :-


Nu äntligen har jag hittat en bra förvaring för alla mina tryckknappar. Lätt att ta med sig och man ser precis vilka färger som jag har. Perfekt tycker jag ... Visst ser det härligt ut med alla dessa färger ?

Idag ser det ut som att det blir en perfekt dag för mer sömnad. Uppehåll i vädret, men ingen stark sol. Lite synd för alla som kanske har sina sista semesterdagar ( min man tex ), men jag är mycket nöjd.

Till alla arbetande och lediga önskar jag en bra dag !

4 kommentarer:

 1. Det där var verkligen en fin låda! Precis en sådan har jag letat efter till mina knappar, får man fråga vad det är för sort? :o)

  SvaraRadera
 2. Lådan har jag köpt på ett ställe i Falkenberg som heter Fynda. Den har inget namn, men jag tror att en nästan likadan finns på Clas Ohlson. De jag köpte kostade 59 :- per styck.

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset, det får bli en vända till Claes Ohlson :o)

  SvaraRadera
 4. Men du ár rastlóst, vánnen! Sà fina byxor! Làdan ár otroligt smart och billig! KRAM!

  SvaraRadera