söndag 15 maj 2016

Ops, nu är det redan maj månad


Veckan som har gått har varit i vårens tecken med underbar värme och massor av sol. Det har inneburit mycket trädgårdsarbete
Här under finns det en stor stubbe från en gammal silvergran som plockades ner för ett år sedan. Vad gör man om man inte kan ta väck denna stora stubbe själv och inte har nån större lust eller pengar att ta bort den med ? Jo, man gömmer den helt enkelt under en fin liten hög med jord. Stenarna har vi hittat runt om i vår stora trädgård. Denna trädgård är gammal och inte vårdad på många år, så vi har mycket att göra .... Det är bra när saker och ting är gratis. Det var bara själva jobbet med att kånka stenarna som kostade i tid. Gullvivorna hittade vi i en hörna av trädgården där de knappt syntes. Nu fick de en fin plats på vår lilla kulle. 
Lite köpta små blommor har också fått plats. Jag blev riktigt nöjd med den lilla kullen

Det var trädgården det. I mitt syrum har några få plagg blivit färdiga. 
Några mössor med namn och baggydress med söta tecknade kaniner på 
En väst i dubbel trikå som går att vända på efter humör 
Tryckknappar i härlig färg sätter liksom pricken över i:et. Jag är nog barnsligt förtjust i alla färger som sprakar både ute bland blommorna och så även på kläderna. Man blir så glad av dessa färger efter vinterns gråa murriga färgskala. 
Underbart att man blir lika glad varje år, då dessa färger får härja fritt. Pasteller är inte heller fel, men jag tycker att de har en mer lugnande, relaxing känsla. 
Hur som helst, nu ser vi fram emot sommaren 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar