söndag 12 juni 2016

Det växer och frodas

Tänk att de små plantorna har vuxit till sig så bra. Det har varit soligt och skönt många dagar nu. Skulle inte skada med en och annan regndroppe faktiskt. Dock älskar jag värmen och trivs faktiskt som fisken i vattnet. Känns härligt att jag slipper gå runt och frysa. Har liiiite problem med att gå och sätta mig vid symaskinerna när det är så härligt att få vara ute. 
Nu har jag fått göra det i alla fall, då jag har en del på beställning
Snart är de klara, overallerna till MTA ...
De kräver mycket tid, men jag får hela tiden höra hur uppskattade de är, så det är bara att jobba på.
 
I måndags ( 6 juni ) fick jag vara med i Laholms Stadspark och visa upp mina alster. Det var väldigt kul faktiskt. Jag kommer ju från en by öster om Laholm, som heter Knäred, så många Laholmare och andra runt om i kommunen känner jag sen skoltiden. Det är så himla kul att träffa dem igen och prata lite minnen. Få visa upp vad jag sysslar med och få sälja ett och annat plagg. 
Glömde helt bort att fotografera min plats, men ni får tro på mitt ord, det såg bra ut 😊

Till helgen ( den 19 juni ) kommer jag att stå på Solbacken i Edenberga med mina alster. Det är familjedag där. Lite lokala företagare och en massa andra  härliga aktiviteter
Det kommer vara en baktävling där också, låter väl smaskigt ? Jag hoppas på att man får chansen att få smaka på de goda bakverken efter att de har tävlat färdigt. Kakmonstret har önskat ....

Jag har försökt mig på en helt ny produkt i min kollektion 
Det blev sängormar ... De är två meter långa och är mjukt stoppade med vadd. Som vanligt när det gäller mig, så är jag ju aldrig sen att prova på nya saker. Hoppas att jag hinner med fler utmaningar i sommar under semestern. 

Nä, nu är det dags att chilla lite. Har haft en produktiv dag, som avslutades med bakning av en tigerkaka
Ha det gott tills vi hörs igen. Ta hand om varandraInga kommentarer:

Skicka en kommentar