söndag 2 november 2014

En salig röra ...

Det är precis just vad det är ... En salig röra
Hela livet är en salig röra. Ibland är den perfekt och ibland är den mindre perfekt
Sånt är det, det är bara att hänga med. 
Just nu är det mindre perfekt. Inflammation i axeln och en annalkande julmässa ... Hur ska jag få ihop det ? Ah, det ordnar sig. Det som hinner bli klart, blir ju klart. Kan ju inte göra mer än så. Måste vara rädd om min kropp, den ska ju hålla några år till. Ser fram emot mässan i alla fall. Får mycket hjälp av sambon och eventuellt syster yster. Alltid kul att få sällskap när man står där på mässan. 

Dessa hästar får följa med mig på mässan. Syr så sällan i rosa, så det får jag ju ändra på. Måste nog först fixa hem mer tyg med den fina färgen. Denna tröjan gjorde jag lite längre, så att den går nedanför rumpan. Skulle nog bli snyggt med bruna tights till
Tänkte att det behövs nog lite klänningar till julens alla kalas. Denna är i en mjuk och härlig velour. Röd botten med stora hjärtan i cerise färg. En liten spets gjorde denna enkla modell lite lyxigare. Ärmarna fick en liten puff på axeln. Vad tycks ? Kan den passa som julklänning ? 

Idag är det den andra november och inte så långt kvar till jul. Det är faktiskt lite mysigt tycker jag. Gillar tiden innan jul då man planerar och är lite hemlighetsfull. Pyntar och gör fint och längtar gör man oxå.
Vi har ju blivit med hus för ett år sedan och vi flyttade in i april i år, med andra ord är denna julen den första i huset. Härligt ...
Vi har smygstartat lite med lite ljus i farstun. Huset är gammalt och i farstun finns det dubbla rutor i fönstret. På sommaren tar man bort innerrutorna och nu när det börjar bli kallt ska de dit igen. 
Lite fetvadd, kottar, flugsvampar och en ljusslinga så ska vi nog kunna hålla kylan ute när det blir kallt. 
Rutorna är på plats och det är tänt. Lite tidigt, men det är så härligt med ljus
Med denna bild avslutar jag helgen och önskar alla en härlig ny vecka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar