söndag 11 juli 2010

Nu har jag fått en kompis till ...

Jag älskar verkligen att lära känna nya människor ...
Har träffat en mycket trevlig tjej som har samma intresse som jag, hon har bloggen Krumelej. Vi träffades i fredags och det kändes nästan som att vi hade känt varandra i flera år. Vi var inte tysta en enda minut, hihi ... Vi tog en liten resa ner till Ernst tyger och shopade loss lite. Det var kul, men vi hade lite svårt att bestämma oss. Det fanns ju så mycket som vi ville ha ...
På bloggen Krumelej kan ni se vilka tyger som vi köpte. Jag har inte hunnit ta kort på tygerna ännu därför kan ni inte se dem här hos mej.

Idag har det varit HETT ... Fick nästan stå i vattnet hela dagen för att stå ut.
Någon sa att vi hade 34 grader varmt i skuggan. Tycker verkligen om värmen, för då mår mina leder så himla bra. Men idag var det lite för varmt även för mig, men vi har ju den fördelen att vi bara kan gå ner till stranden och svalka av oss ... Vi mår så gott i våran lilla stuga, trångt är det, men väldigt skönt att vara där. Inga måsten hela tiden ... Kan man ha det bättre ?

Nu är denna dagen snart till ände, men först vill jag bara säga "tack för en trevlig fredag, Malin " och sen säger jag SOV SÅ GOTT !!!

1 kommentar:

  1. Tänk jag kände precis likadant och tänk att vi inte var tysta en enda minut :D. Igår klippte jag byxor i de nya tygerna, så nu kliar det verkligen i fingrarna efter att sy. Hoppas att du inte smälter bort helt!

    SvaraRadera