tisdag 5 maj 2015

Lite sorgligt

Nu har jag kämpat färdigt
Nu blir det inga fler barnkläder på beställning, ingen hemsida med wimsansydda kläder och inga fler homeparty med min kollektion av barnkläder.
Det känns väldigt sorgligt, men samtidigt en lättnad. Det finns så otroligt många som syr och säljer barnkläder på nätet och jag orkar inte konkurrera med dem längre. Hälsan är inte riktigt med mig, så jag får ta hand om den nu, så jag kan börja jobba igen.

Kommer att döpa om min blogg till Wimsan syr istället, för sömnaden kommer jag inte att lämna. Älskar ju att sy och vara kreativ i alla dess former. Sömnaden är en terapi för min själ.
Kommer bli en del sytt till mig själv nu, för min garderob är inte så välfylld. När man syr själv får man ju plaggen som man tycker om och slipper leta i affärer, som oftast har svarta kläder. Jag älskar färg som gör mig glad och så blir det bättre passform. Jag är ingen fotomodell precis


1 kommentar:

  1. men vad tråkigt även om jag inte handlat av dig. väntar ju på ev barnbarn. men du har haft sååå mycket fint att titta på i alla fall
    Ta hand om dig
    Kram annmari

    SvaraRadera